Αποστολές & Πληρωμές


Διαθεσιμότητα ειδών

Η πλειοψηφία των ειδών του καταστήματος μας είναι άμεσα διαθέσιμα για αποστολή. Τα είδη με ένδειξη "κατόπιν παραγγελίας" πλην λιγοστών εξαιρέσεων, μπορούν να είναι στην διάθεση σας εντός 7-10  εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση ελλείψεων στην παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των ελλειπτικών προϊόντων.

Σε περίπτωση που αναζητάτε κάποιο είδος και δεν το βρήκατε στο κατάστημα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.


Αποστολές & Παραλαβές


Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε εάν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας ανέξοδα από τις εγκαταστάσεις μας από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9:00 πμ ως τις 17:00 μμ.

Πάντοτε συμβουλεύουμε να καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, πριν την αναχώρηση σας, για να επιβεβαιώνετε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.


Λεκανοπέδιο της Αττικής

Οι παραδόσεις εντός της πόλης πραγματοποιούνται κατά βάση μεταξύ των ωρών 9:00 πμ με 17:00 μμ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Μπορείτε να μας ζητήσετε συγκεκριμένο εύρος ωρών παράδοσης για μεγαλύτερη διευκόλυνση σας (πχ 12:00-14:00, μετά τις 15:00 κ.λ.π.) βάσει πάντα της διαθεσιμότητας του ημερήσιου προγράμματος παραδόσεων.  Η αποστολή πραγματοποιείται με την ταχυμεταφορική SPEEDWAY, και ανάλογα με τρόπο πληρωμής (με ή χωρίς αντικαταβολή). Έτσι επιβαρύνεστε  2,50 ευρώ για μεταφορικά και 2 ευρώ για  αντικαταβολή εφόσον την επιλέξετε. Για παραγγελίες ανω των 100 euro η αποστολή είναι δωρεάν. 


Υπόλοιπο Αττικής, Ηπειρωτική Ελλάδα και Νησιά

Οι αποστολές γίνονται με την SPEEDWAY κι η χρέωση ανάλογα με το βάρος του δέματος. Η παράδοση θα γίνει σε 3-7 ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία σας. Tα έξοδα μεταφοράς υπολογίζονται βάσει του όγκου και του βάρους του δέματος, πάντα προσπαθώντας να βρούμε τον οικονομικότερο τρόπο αποστολής. Συνήθως η χρέωση είναι 7 ευρώ για μεταφορικά και 2,50 ευρώ για αντικαταβολή εφόσον την επιλέξετε. 

TOP