Η εταιρία

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η BENECURE MEDICALS O.E. ιδρύθηκε το 2016 μετά από πολυετής εμπειρία των ιδρυτών της στο χώρο της κατ’ οίκον νοσηλείας. Η εταιρεία εμπορεύεται, προωθεί και υποστηρίζει στους πελάτες της οι οποίοι είναι Ιδιώτες, Κλινικές, Γηροκομεία μια μεγάλη και πλήρη σειρά προϊόντων που καλύπτουν όλο το φάσμα της Θεραπείας Τραύματος και Επούλωσης Πληγών, Οστομικών Υλικών- Κολοστομία , Ουροστομία , Ειλεοστομία και όλα τα συμπληρωματικά τους προϊόντα για την ασφαλέστερη τοποθέτηση και φροντίδα αυτών όπως πάστα, μαντηλάκια καθαρισμού,Έτοιμα Σκευάσματα Διαιτητικών Τροφίμων για εντερική σίτιση με Συμπληρώματα Διατροφής ή Σκευάσματα πλήρους σίτισης καθώς και όλο το Υγειονομικό υλικό που σχετίζεται με την τροφή όπως Συσκευές βαρύτητας.


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Από την ίδρυση της BENECURE MEDICALS O.E. έως και σήμερα κυρίαρχος στόχος της εταιρείας μας είναι να συμβάλλουμε μέσω των προϊόντων που διακινούμε στην καλύτερη, ασφαλέστερη και πιστότερη κάλυψη των σύγχρονων αναγκών στο χώρο της υγείας προσπαθώντας συνεχώς να διατηρούμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Ελληνική αγορά.


ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η δυναμική, επιτυχημένη και διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας μας πηγάζει από τον απόλυτο σεβασμό και την αφοσίωση στη βελτιστοποίηση της ανθρώπινης ζωής, καθώς και από την αδιάκοπη προσπάθεια μας να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με τα καλύτερα προϊόντα που προμηθευόμαστε από τους συνεργάτες μας.

ΓΙΑΤΙ BENECURE

  • Προϊόντα υψηλής ποιότητας από κορυφαίους οίκους της Ευρωπαϊκής και Αμερικάνικης αγοράς που φέρουν την σήμανση CE MARK και διακινούνται σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας και διαχείρισης της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004.
  • Άριστη γνώση της αγοράς και των προϊόντων. Πολύ καλά οργανωμένο Δίκτυο Διανομής. Άρτια Επιστημονική και Τεχνική Υποστήριξη. Στελέχη με μεγάλη εμπειρία καθώς και συνεχή εκπαίδευση αυτών.

  • Άψογη επικοινωνία με το τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης της εταιρείας customer service


ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων, Συμβεβλημένοι Πάροχοι του ΕΟΠΥΥ και στην κατηγορία σύμβασης Παροχή Υγειονομικού Υλικού και στην κατηγορία σύμβασης Σκευάσματα Διαιτητικών Τροφίμων, καταχωρημένοι στα μητρώα ΕΚΑΠΤΥ και κάτοχοι Πιστοποιητικού Διακίνηση Ιατροτεχνολογικού υλικού ΕΚΑΠΤΥ.

        

TOP